091 / 3344 777 info@hdmsarist.hr

Poštovane kolegice i kolege,

ovim putem Vas obavještavamo i podsjećamo kako je Hrvatsko društvo medicinskih sestara anestezije, reanimacije, intenzivne skrbi i transfuzije organizator 14. Svjetskog kongresa mediicnskih sestara na anesteziji i 15. Međunarodnog kongresa HDMSARIST-a koji se održava 02. – 05. svibnja 2022. godine u Amadria Parku, Šibenik.

Na kongresu očekujemo više od 600 sudionika iz cijelog svijeta te vjerujemo kako će ovo biti prilika medicinskim sestrama i tehničarima iz Hrvatske da budu dio svjetskog kongresa. Također vjerujemo kako će ovaj događaj biti dobra promocija Republike Hrvatske i kako ćemo u dobrom svjetlu predstaviti iskorake sestrinstva u našem zdravstvenom sustavu.

Ovim putem želim podsjetiti kako su prijave sažetaka ove godine ranije i trebaju biti do 31. prosinca. Prijava sudjelovanja i sažetaka se vrši online www.wcna2022.org

Kako bi kolegice i kolege iz naše domovine mogle sudjelovati u što većem broju kotizacija za sudjelovanje će biti niža nego za ostale sudionike. Aktivni sudionici će svoje radove moći predstaviti ili na hrvatskom ili na engleskom jeziku ovisno kako unesu sažetak.

Pozivamo Vas na sudjelovanje u što većem broju.

Ostajemo s poštovanjem.

                                 dr. sc. Adriano Friganović, dipl. med. techn.

                                                                                                predsjednik HDMSARIST-a

                                                                                                predsjednik Znanstvenog i organizacijskog odbora