091 / 3344 777 info@hdmsarist.hr
  1. prosinca 2014. godine u Edukacijskom centru – istok KBC Zagreb održana je godišnja Skupština Hrvatskog društva medicinskih sestara anestezije, reanimacije, intenzivne skrbi i transfuzije.

Na Skupštini se naočilo 43 delegata iz cijele Hrvatske (Osijek, Vinkovci, Slevonski Brod, Koprivnica, Čakovec, Varaždin, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula, Split, Zadar, Šibenik, Sisak, Biograd, Zagreb). Predsjednik Društva podnio  je stručno i finacijsko izvješće za 2014. godinu koje je Skupština jednoglasno prihvatila.

Za 2015. godinu jednoglasno je prihvaćen stručni i finacijski plan koji osigurava članovima iz svih djelatnosti koje Drušvo zastupa širok spektar stručnih aktivnosti. Svečana Skupština održati će se u svibnju 2015. godine povodom 10 godina postojanja Društva.

Upravni odbor dodijelio je priznanje za 2014. godinu Snježani Opačak, bacc. med. techn. iz Opće bolnice Slavonski Brod za dugogodišnji i izniman doprinos profesiji.

HDMSARIST je svojim stručnim izvješćem i planovima za budućnost još jednom dokazao kako je navjveće i najaktivnije sestrisnko stručno društvo.