091 / 3344 777 info@hdmsarist.hr

17. i 18. listopada 2012. godine u Sisku održana je redovna sjednica Upravnog odbora Hrvatskog društva medicinskih sestara anestezije, reanimacije, intenzivne skrbi i transfuzije.

Upravni odbor tijekom dva radna dana donosio je važne odluke o funkcioniranju Društva te usvojio izvješća međunarodnih predstavnika, predsjednika povjerenstava, voditelja marketinga i glavnog urednika stručno – infromativnog glasila Shock.

Napravljene su pripreme za 6. Međunarodni kongres te dogovor oko stručnih aktivnosti za 2013. godinu.

U proširenom sastavu Upravni odbor je donio zaključak o prihvaćanju Strategije razvoja HDMSARIST-a koja će biti prezentirana na godišnjoj Skupštini.

19. listopada članovi Upravnog odbora posjetili su Opću bolnicu ”dr. Ivo Pedišić” gdje su imali prilike razmijeniti iskustva, družiti se s našim članovima i pozvati sve zaintresirane na aktivniju suradnju kroz stručne aktivnosti Društva.

Posebnu zahvalu  treba uputiti Jasenki Dubravčić, bacc. med. techn – glavnoj sestri bolnice i Dubravki Andres Marčec, dr. med. – voditeljici odjela anestezije i intenzivnog liječenja na gostoprimstvu u bolnici i podršci u organizaciji 5. Simpozija.